Dobrodošli na web stranicu Pernod Ricard Croatia

Web stranica sadrži informacije o alkoholnim pićima, stoga je dozvoljen pristup isključivo punoljetnim osobama.
Za nastavak upišite svoju godinu rođenja:


Klikom na donji link „ Uđi “ potvrđujem da imam 18 godina ili više i da se slažem s općim
uvjetima web stranice Pernod Ricard Croatia.

Na web stranicama Pernod Ricard Croatia koristimo kolačiće u svrhu osiguravanja web usluge i funkcionalnosti koje bez njih ne bi mogli nuditi. Ulaskom i nastavkom korištenja suglasni ste s uporabom kolačića.
Ako kolačiće ne želite, možete ih onemogućiti u postavkama preglednika.
UĐI
Molimo Vas da naše proizvode odgovorno konzumirate.
www.responsible-party.com
Pernod Ricard Croatia, 2015 Pravna obavijest Autori

Pravna obavijest

Zaščita prava

Svrha internetske stranice Pernod Ricard Croatia jest obavještavanje i upoznavanje šire javnosti o robnim markama, proizvodima i djelatnostima poduzeća. Pregledavanjem web stranice potvrđujete svoju punoljetnost i svoju suglasnost s navedenim uvjetima, koje u cijelosti prihvaćate.

Ograničenje odgovornosti

Svi sadržaji na ovoj web stranici vlasništvo su poduzeća Pernod Ricard Croatia i informativne su prirode. Pernod Ricard Croatia ne odgovara za uporabu internetske stranice, za moguće netočnosti ili tiskarske greške te moguće štete koje bi uporaba sadržaja na ovom web mjestu mogla prouzročiti. Svim sadržajima i uslugama na web mjestu http://www.pernod-ricard-croatia.com koristite se na vlastitu odgovornost. Pernod Ricard Croatia zadržava pravo da sadržaj stranice u bilo kojem trenutku izmijeni ili prestane s dopunjavanjem postojećih sadržaja.


Ograničeno pravo uporabe

Prilikom uporabe svih sadržaja web mjesta ne smiju se kršiti autorska prava. Sadržaje nije dopušteno kopirati, umnožavati ili na bilo koji drugi način distribuirati bez pismene dozvole vlasnika web mjesta. Autori sadržaja nisu odgovorni za moguće štetne posljedice uporabe.


Zaščita  podataka

Poduzeće će svim podacima prikupljenim na internetskim stranicama www.pernod-ricard-croatia.com i svojim ostalim registriranim domenama raspolagati u skladu s važećim zakonodavstvom.


Kolačići

Web mjesto u pregledniku računala posjetioca odnosno korisnika ostavlja tzv. „kolačić". Kolačić je malena tekstualna datoteka koja se prenosi na računalo korisnika prilikom njegova posjeta web stranici i omogućuje analize posjeta korisnika. Kolačići sadrže osnovne podatke o posjetu korisnika određene web stranice. Dvostrukim klikom na datoteku dobivamo detaljnije informacije posjećenoj web stranici, datumu i satu posjeta. Svi ovi podaci također su pohranjeni kod upravitelja web stranice koju korisnik posjećuje.

Pomoću određenih postavki korisnik može brisati kolačiće, isključiti ih odnosno uvjetno se koristiti njima, a posljedično korisnik neće moći koristiti sve funkcije stranice u punoj mjeri. Upravitelj se može koristiti podacima koje proizvode kolačići, odvojeno ili u kombinaciji s posredovanim osobnim podacima korisnika, za vrednovanje uporabe web stranice, za izradu izvješća o aktivnostima web stranice, statističke analize podataka, za obavljanje daljnjih usluga povezanih s uporabom web stranice.

Smatra se da korisnik prilikom pregledavanja web stranice www.pernod-ricard-slovenia.com daje suglasnost za instaliranje kolačića i osobni pristanak za uporabu i obradu osobnih i drugih podataka, što također obuhvaća mogućnost obrade i povezivanja podataka koji su vidljivi iz kolačića.

Popis kolačića koje koristi web stranica:
- Piwik – za potrebe analize iskustva korisnika
- ShareThis – za lakše dijeljenje web sadržaja na socijalnim mrežama Facebook i Twitter